Вероятно битите вчера жени ще бъдат изписани след три дни от Клиниката по лицево-челюстна хирургия 

0
248
Снимка: Facebook

Това съобщават от болница УМБАЛ „Св. Анна“ -София АД, като цитират изказване на началника на клиниката доц. Желю Димов. По думите на лекаря те са в добро състояние, контактни и реагират адекватно.

„За съжаление са били подложени на сериозен стрес и са доста уплашени“, е казал доц. Димов. По-младата жена е с голяма разкъсно-контузна рана на лицето и гръдна травма. По-възрастната е със счупен нос и е пострадала от масивни охлузвания.

„Най-важното е, че вчера след побоя пациентките много бързо са били придвижени до Спешното отделение и са били прегледани от неврохирург, дерматолог, хирург и лицев хирург и са направени обстойни изследвания и това ни позволи да провеждаме адекватно лечение. Тъй като жените са удряни много жестоко в областта на главата беше им направена и компютърна томография. Установи се , че нямат фрактури на черепа или увреждане на мозъка“, е уточнил също началникът на клиниката.

Сигналът за побоя е подаден вчера към 16.40 часа. По първоначална информация от МВР две жени са били нападнати и бити от двама мъже на столичния бул. „Драган Цанков“.

Източник: БТА

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във