Кой е турският писател Метин Хара, нашумял около връзката си с бразилския топ модел Адриана Лима 

0
1200
Снимка: Twitter

Една от най-популярните новини през последните дни в Турция е тази за любовната връзка между световно известния бразилски топ модел Адриана Лима и турския писател Метин Хара.

Усилено се заговори, че новината е рекламен трик, но това твърдение бе отхвърлено от Хара с пост в социална медия вчера. Несъмнено обаче горещите снимки на писателя с ангела на „Виктория сикрет“ допринасят за популяризирането на Хара и неговото творчество. Двамата бяха забелязани от медиите първо, докато се целуваха страстно на летище в „Ататюрк“ в Истанбул на 10 юли.

Хара, 35-годишен, е известен автор на книги за самоусъвършенстване и позитивна енергия, пише „Хюриет“. Дебютната му книга „Пътят“ през 2014 г. е първата от трилогия, озаглавена „Любовна инвазия“. Книгата стана бестселър в Турция, като само за три месеца бяха продадени 100 хиляди екземпляра.

От 2000-та година Хара започва да организира семинари с житейски уроци и индивидуални сеанси за хора с тежки заболявания. През 2007 г. участва като един от главните актьори във филма “Слушай тръстиковата флейта“, а през 2008 г. е отличен на Международния филмов фестивал в Анкара за най-добър млад актьор.

В момента двамата с Лима са на почивка в турския курорт Гьокова, окръг Мугла, а по-нататък планират да посетят и гръцки острови.

Източник: БТА

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във