SOFIA SUMMER FEST 2023 ЗАПОЧВА СЪС SOFIA FINEST

0
137

Събитието за коктейлна и градска култура открива летния фестивал на София на 30 юни, 1 и 2 юли

Четвъртото издание на Sofia Summer Fest ще се проведе от 30 юни до 30 септември в Южен парк II, зад музей „Земята и хората“. Летният фестивал на София отново ще предложи на столичани и гости на града богата културна програма с много музика, театър, кино, забавления за деца, храна, напитки и едно цялостно фестивално преживяване в сърцето на столицата.

Фестивалът започва в последния ден на юни и ще бъде открит с познатото от миналата година събитие Sofia Finest /30.06. – 02.07./ Тазгодишното издание ще премине под надслов “If life was a cocktail of” („Ако животът беше коктейл от…“). “Целта ни е да откъснем посетителите от работното ежедневие, да донесем радост, забавление, свежо настроение и наслада за сетивата, заедно с цялата палитра от изкусителни вкусове, събрани в чаша изискан коктейл и селектирана музика“, споделя Христина Ванчева, създател на Sofia Finest.

Всеки един от трите дни ще бъде с различна тема, като към интересните коктейли ще се добави нов микс от вълнуващи активности, които да разкрият нови страни от коктейлната и градска култура на столицата.

На 30 юни, който ще е с вход свободен, посетителите ги очакват различни проявления на тема „Изкуство“ под формата на изложби, инсталации и арт кътове. На 1 юли е подготвен концерт, както и специална DJ селекция. На 2 юли, отново с вход свободен, темата „Пътешествия“ ще поведе посетителите на вълнуващи приключения из близки и далечни страни.

През месец юли, сред събитията на Sofia Summer Fest, са представленията „Жена ми се казва Борис“, „Извънредно любовно“, „Горката Франция“, „Игра за двама“ и др., концертите на „Керана и Космонавтите“, „Братя Мангасарян“, Хип хоп фестивал и др., както и традиционните детски представление всеки уикенд и кино прожекции.

Повече за Sofia Finest тук www.sofiafinest.bg.

Повече информация за Sofia Summer Fest може да намерите на: сайта на фестивала и страниците в социалните мрежи Facebook и Instgram.

Адрес: гр. София 1421, бул. „Черни връх“ № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро – Метростанция „Европейски съюз“

Автобуси №  94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“
Автобуси №  102 – спирка  „Хотел Хемус“
Автобуси №  72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“
Тролейбус №7 – спирка „Хотел Хемус“

Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, и Биротерапия.

 

Пълната програма на фестивала ще бъде публикувана на: http://sofiasummerfest.bg

 

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във