Сливенски полицаи задържаха петима за притежание и разпространение на наркотици

0
864
Петимата са задържани при специализирани операции в края на миналата седмица, съобщиха от ОД на МВР-Сливен.

Служители на участък „Запад“ са  установили притежание на метамфетамин в един от пътниците в  лек автомобил „Пежо“. Проверката е извършена на 12 януари в село Глуфишево, в хода на операция по противодействие на престъпността в малките населени места. Задържан е 21-годишният А.Г. от град Сливен. В него са намерени и иззети 2,8 грама метамфетамин.

Полицейски служители от участък „Надежда“ и криминалисти на РУ-Сливен за задържали мъж и жена за разпространение на наркотици. При извършване на процесуално-следствени действия на адрес в квартал  „Надежда“, на 13 януари, полицейските служители са иззели 54 топчета станиол и 3 пакета, съдържащи марихуана. В РУ-Сливен са задържани В.Ч. на 49 години и 48-годишната А.Ч.. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен. Образувано е досъдебно производство.

20-годишният В.А. е установен от служители на участък „Надежда“ да разпространява наркотични вещества. Той е задържан на 14 януари на улица „Кара Колю“ в квартала с 8 станиолови топчета, съдържащи марихуана. Образувано е досъдебно производство.

Патрулен екип на група „Охрана на обществения ред“ е извършил проверка на лек автомобил „Мазда“, като е установил притежание на наркотични вещества. Автомобилът е спрян около 02,40 часа на 15 януари, като 26-годишният водач -А.С. от град Сливен,  е предал доброволно пакетче, съдържащо зелена листна маса, която на полевия тест е реагирала на марихуана. Образувано е досъдебно производство.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във