Концертът на Steve Hackett на 31 май ще бъде с нова локация – клуб Music Jam

0
46
Снимка: SME.bg

Рок легендата ще подари на българските си фенове едно много специално шоу.

В своето турне Steve Hackett, водещият китарист на великата британска рок група Genesis, има голям брой клубни участия, защото самият той иска да е максимално близо до феновете си и атмосферата да бъде наистина вълнуваща.

Ето защо концертът на легендарния музикант на 31 май, ще се състои в новооткрития столичен клуб Music Jam. Уникалната атмосфера на клуба,  озвучаването и светлинните ефекти, единствени по рода си в България, ще допринесат за невероятното изживяване, обещават организаторите.

Всички закупени билети за зала 1 на НДК ще важат без презаверка. Те ще бъдат позиционирани в клуба, в зависимост от ценовите категории, спрямо приложената схема. Music Jam ще предложи на всички закупили билети за концерта в НДК едно питие комплимент.

Разбира се, който не е доволен от смяната на залата може да получи повече информация за връщане на билета си, като се свърже с нас до 26 май 2019 на имейл адрес: sme@sme.bg

Ограничено количество допълнителни правостоящи билети, с цена 60 лева, са налични в мрежата на Eventim, както и на касата на Music Jam.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във