Lenny Kravitz ще разтърси Арена Армеец тази вечер

0
396
Снимка: SME.bg
Определян като един от най-успешните музиканти на нашето време, Lenny Kravitz има зашеметяваща кариера, която продължава вече над 25 години.

Вдъхновен от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години, музикантът, композитор и продуцент е носител на 4 поредни награди Грами, и поставя рекорд за най-много спечелени награди в категория „Най-добро мъжко вокално рок изпълнение“.

От издаването на първия албум на Lenny Kravitz Let Love Rule през 1989 до днес, музикантът има над 40 милиона продажби по целия свят. Той е работил заедно с музикални икони като Madonna, Aerosmith, Prince, David Bowie и Mick Jagger, както и с млади звезди като Jay Z, Drake, Avicii и Alicia Keys.

На 7 септември 2018 на пазара излезе единадесетия студиен албум на американската суперзвезда – Raise Vibration, в който Kravitz остава верен на стила си, а звученето на албума е изключително характерно. Той самият казва: „Искам да предам своето послание за единност. Още от Let Love Rule до Raise Vibration искам музиката да мотивира и вдъхновява!“

С подкрепата на дългогодишния си приятел и сътрудник китаристът Craig Ross, който също участва в създаването на албума Raise Vibration, Lenny Kravitz сам продуцира и изпълнява всичко –  от китара, бас, барабани и пиано до бонго, камбанки, клавишни инструменти и синтезатори, ситар, калимба и други.

Заедно с издаването на албума, Lenny Kravitz стартира и третата част от световното си турне за 2018, което  продължава и през 2019 в Европа.

Българските почитатели на Lenny Kravitz ще имат възможността да се насладят на невероятното шоу на музиканта тази вечер, в Арена Армеец, София.

Залата ще отвори врати в 18:30ч. Точно в 20ч. ще чуем прекрасната Annahstasia, а Lenny Kravitz ще излезе на сцената около 21ч. Ограниченено количество билети ще могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец, съобщават организаторите.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във