EVANESCENCE с първи самостоятелен концерт в България

0
228

EVANESCENCE обявиха европейско рок турне. България е в списъка! 

Това ще бъде първи самостоятелен концерт на Evanescence в страната ни.

Две години след първата си поява в България, двукратните носители на наградата GRAMMY, EVANESCENCE, се завръщат с грандиозно шоу и първи самостоятелен концерт. Феновете ще могат да се насладят на най-големите хитове на групата на 11 септември 2019. Билетите тръгват в продажба на 30.04 за фен клуба, а от 03.05 влизат в свободна продажба.

Amy Lee и Evanescence се връщат към рок корените си, след двугодишно турне със симфоничен оркестър посветено на последния им албум Synthesis.

За Synthesis:

Synthesis се появи на пазара през 2017 след шест годишна творческа пауза за групата и предложи нов прочит и аранжименти на най-популярните песни на Evanescence. Различното в него е комбинацията от акустичен и електронен звук, като албумът включва виртуозни вокални и пиано изпълнения от Ейми Лий.

Всички нови аранжименти на песните в албума са направени с дългогодишния творчески партньор на групата  – прочутият композитор Дейвид Кембъл. Миксът и програмирането в албума са дело на Уилям Хънт и Деймиън Тейлър  (Björk, The Killers & Arcade Fire). Албумът включва и две нови песни – пилотният сингъл от проекта „Imperfection“ и „Hi-Lo“ със специалното участие на звездата на класическата музика – цигуларката Линдзи Стърлинг.

За концерта:

Evanescence идват за първия си самостоятелен концерт у нас в оригинален състав: Ейми Лий – вокал, пиано; Тим Маккорд – бас китара; Уил Хънт – барабани, Трой Маклохорн – китара, беквокали; Джен Маджура – китара, беквокали.

Концертът обещава над 90 минути с най-големите хитове на групата, като Bring me to Life, My Immortal, Going Under и много други в оригиналното им рок звучене. Домакин на събитието ще бъде най-голямата зала у нас – Арена Армеец, а цените на билетите ще са от 70 (правостоящи) до 90 лева (седящи).

ВИП пакети:

Най-големите феновете на групата в България ще имат възможност да си закупят и ограничено количество Meet & Greet пакети (40 броя) – достъп до концерта, саундчека и специална среща с групата. В продажба ще бъде пуснат и втори пакет (60 броя) с включен достъп само до концерта и саундчека преди него.

Продажбата на всички видове билети стартира на 30.04.2019 ексклузивно за фен клуба на Evanescence, а от 03.05.2019 започва и свободната продажба в цялата страна – бензиностанции OMV, билетен център НДК, магазини “НА ТЪМНО”, както и онлайн на Eventim.bg

Организатор на концерта е KEEN ACTS

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във