„Летен БулевАРТ“ очаква своите артисти през юли

0
224
Община Бургас отправя интригуващо предизвикателство към всички артисти от различни изпълнителски жанрове в страната – участие в най-новия фестивал на уличните изкуства в морския град – „Летен БулевАРТ“.

Четири поредни седмици през юли, в дните от четвъртък до събота, индивидуални изпълнители и артистични групи ще представят зрелищни спектакли, уличен и куклен театър, фокуси и забавни шоу програми директно пред жителите и гостите на Бургас.

Предизвикателството е към всички, които обичат изкуството във разнородните му форми и търсят нестандартни начини за изява на своя талант и способности.

За впечатляващите и колоритни изяви на участниците ще бъдат предоставени най-красивите и атрактивни сцени и пространства в центъра на Бургас – пешеходните зони „Александровска“, от пресечната ул. „Милин камък“ до Часовника и цялата „Богориди“ до Морската градина.

В летния и пъстър фестивал могат да участват музиканти, певци, стенд-ъп изпълнители, живи статуи, карикатуристи, художници, театрални артисти, танцьори, илюзионисти, жонгльори, акробати, мимове, артисти на кокили и представители на други видове изкуство.

Артистите, които желаят да приемат предизвикателството, трябва да изпратят творческа автобиография с посочени адрес, телефон и e-mail; кратко описание на изпълнението, придружено със снимки, видео или линк и възможни дати за участие на еmail: streetfestival_burgas@abv.bg. Предложенията ще се приемат най-късно до 30.04.2019 г.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във