Жените рядко харесват подаръците си за Свети Валентин

0
211
Резултатите от проучване, направено във Великобритания, едва ли ще изненадат някого – жените масово изпитват недоверие към пазарските способности на партньорите си, пише в. „Дейли експрес“.

Допитването, осъществено от онлайн експертите Фитс ми и обхванало 1000 жени и 1000 мъже, показва, че 80 процента от дамите не биха поверили избора на дрехи на своя любим. Мъжете са на другия полюс – 76 процента от тях нямат никакви притеснения, когато оставят нежните си половинки да избират облеклото им.

Защо жените не се доверяват на мъжете за избор на тоалети? Най-честата причина за това, която дамите изтъкват, е съмнителното чувство за мода на партньорите им.
Неправилната мъжка преценка също играе роля.

„Бившият ми веднъж ми купи рокля с два размера по-голяма. Когато повдигнах въпроса, той ми каза, че се е ориентирал по размерите на майка си. Връзката ни не продължи дълго“, споделя участничка в допитване.

„Моят партньор е правил опити да ми купува дрехи в миналото. Намеренията му бяха добри, но изборът му не съвпадаше с моя стил. Купувал ми е купища дрехи, които стоят добре на закачалка, но на мен не ми прилягат“, казва друга анкетирана дама.

С наближаването на Свети Валентин една трета от участничките в допитването споделят, че очакват празника на влюбените по-скоро с ужас, отколкото с трепет. Причината е, че ще им се наложи да се преструват, че харесват избраните от партньорите им подаръци. Близо 50 процента от анкетираните жени не крият, че в миналото са получавали за празника подарък, който не им е бил по сърце.

Проучването показва още, че жените масово се съмняват в уменията на партньорите си да избират и купуват не само дрехи и подаръци за Свети Валентин, но и храна, грим, дрехи за децата, стоки за домакинството.
Една от сферите на пазаруване, в която 70 процента от дамите гласуват доверие на своите партньори, е изборът и закупуването на бижута.

Източник: БТА

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във