LARA FABIAN с нов уникален концерт в България през 2019

0
253
Снимка: www.sme.bg

Харизматичната Lara Fabian ще посети България през декември 2019, като част от световното й турне 50. То ще започне тази година и ще продължи през 2020.

По време на обиколката, Lara Fabian ще изпълни едни от най-обичаните си хитове като Je T’aime, Je suis Malade и Adagio, както и песни от новият албум “Papillon”, съобщават организаторите от Sofia Music Enterprises.

“Papillon”  е четиринайстият студиен албум на Lara Fabian, и десетият на френски език. Той предстои да излезе на музикалния пазар през февруари 2019 година. Световноизвестната изпълнителка сподели първият едноименен сингъл от албума през октомври 2018, а видеото към песента събра над 1 милион гледания само за няколко седмици.

С над 20 милиона продадени албума по света, Lara Fabian е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за Най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la Musique и други.

Концертът на Lara Fabian ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 6 000 души. Билетите ще бъдат на цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg. ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА: 9 януари (сряда) 2019г. от 10:00ч.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във