Най-трудно се избират коледни подаръци за 13-годишни деца

0
205
Децата на 13-годишна възраст създават най-големи затруднения на родителите си при закупуването на подаръци за Коледа, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на „Теско“.

Допитването показва, че „паникьосаните“ родители отделят средно 16,5 дни за търсене и купуване на коледни подаръци за отрочетата си.

Две трети от анкетираните майки и бащи не крият, че за тях най-стресиращ е изборът на дарове за потомци, достигнали тийнейджърска възраст. Оказва се, че децата на 13 години затрудняват родителите се повече, отколкото на която и да е друга възраст.

Причината не е, че са придирчиви, а че постоянно размислят и променят списъка си със средно девет желания за коледни подаръци. Майките и бащите също така се притесняват, че тийнейджърите често намират избраните за тях дарове за скучни.

Според родителите най-лесно се купуват подаръци за 7-годишни деца, въпреки че техните списъци са най-дълги и обикновено съдържат 11 желания за Коледа.

Източник: БТА

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във