Автомобилен лекар с покупката на скенера на OBD на Amazon

0
278
Вече се виждат недостатъците на студеното време. Автомобилите започват да показват дефектите си, а собствениците им харчат пари по майстори и продължават да се ядосват. Със сигурност мнозина си мечтаят да имат удобна апаратура, която да диагностицира колата им и да посочва категорично проблем.

Не е тайна, че има приложения, които частично покриват подобни изисквания. Имаме и добра новина. Наскоро бе пуснат изключително прецизен инструмент, който специалистите наричат „електрокардиограф“ на автомобила.

Той се позволява по най-лесният начин, за да се диагностицира какво не е наред с вашата кола, особено полезен при проблем със стартери и алтернатори.

С появата на смартфоните се появиха много начини за диагностициране на колата, но никой от тях не е толкова лесен и прецизен, колкото с диагностичния инструмент OBD-II. Нищо не ви позволява да се потопите толкова дълбоко във всички данни, които вашата кола излъчва, както го прави OBD-II.

В повечето случаи, този инструмент може да се намери на доста висока цена, но днес Amazon е пуснал на промоционална разпродажба 10 различни вида скенера, вариращи от $ 15 до $ 850 , така че ще можете да намерите това, което отговаря на вашите нужди и изисквания и то на значително по-ниска цената от обикновено.

Най-базовия модел  е Launch Creader 4001, който изпълнява най-често срещаните диагностични задачи като изтриване на диагностични кодове за грешки (DTC), отчитане състоянието на готовност за I / M и изключване на тази досадна светлина „check engine“. Той обикновено се среща на цена $ 32, а сега се предлага само за $ 15 .

Тези устройства са като екг холтерите, които се използват за следене работата на сърцето. По същия начин промоционалните устройства следят работата на двигателя на колата и записват всички отклонения.

Ето така без много разходи на средства и време можете да станете незаменимия доктор за вашия автомобил. Достатъчно е да прочетете внимателно, как се работи с устройството, за да не го повредите.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във