Бебе монитори, от прости до супер високотехнологични

0
690

Наблюдавайте и слушайте бебето си, когато не сте в стаята. Това може да стане изключително лесно с бебе мониторите, които са чудесни за следене и подслушване на бебето. Тези усоройства могат да следят и условията в помещението и да помогнат на бебето да се успокои.

Най-доброто: Бебешка оптика DXR-8

DXR-8 има невероятен обхват и работи с 2.4 GHz FHSS безжично предаване, което осигурява пълна цифрова защита на личните данни (за разлика от интернет камерите) и без забавяне на видео и аудио сигнала. 3,5-инчовият LCD дисплей осигурява ясна картина, а мониторът може да изтрае от 8 до 12 часа, в зависимост от настройките на дисплея.

Взаимозаменяемият обектив осигурява по-големи ъгли на гледане и опции за монтиране на камерата, с мащабиране и широкоъгълни обективи. Допълнителните функции включват отдалечен панел / мащабиране / наклон, двупосочен разговор, показване на стайна температура и възможност за добавяне на до четири допълнителни камери.

Най-добра цена: Babysense видео монитор

Този монитор може да ви помогне да накарате бебето ви да заспи с предварително програмирани приспивни мелодии и ви позволява да настроите сигнали за хранене, лекарства или пелени. Този монитор е настроен на 2.4 GHz с обхват.

Най-добро аудио: VTech DM221

Ако не искате или не се нуждаете от видео връзка, VTech DM221 е чудесен избор, който също предлага доста функции. С диапазон от 1000 фута, мониторът следи всичко във вашия дом. Интеркомът за говорене ви позволява да общувате с бебето си и индикаторът за звук на пет нива ви информира за състоянието му. Бебешкото устройство дори има вградена нощна светлина.

Най-добър Wi-Fi монитор: iBaby Care M7

Wi-Fi мониторите за бебе използват телефона като монитор и осигуряват неограничен обхват. Ако притежавате смарт часовник или гривна нещата стават още по-лесни. Също така можете да осигурите достъп на други членове на семейството до приложението, за да могат да гледат бебето, когато пожелаят. Сензорите измерват качеството на въздуха в помещението, температурата и влажността. В този предпочитан  монитор са вградени проекции на нощното небе и приспивни мелодии.

Охранителна камера Nest

Охранителна камера Nest не е истински монитор за бебета, но може да предупреди за звук и движение и е единствената камера, която може да се свърже с по-голяма мрежа от камери и други компютърни аксесоари за сигурност. С абонамент можете да записвате клипове и позволява преглеждането на дейностите от предишни дни. Работи с Alexa, както и с Google Assistant, и може да се вижда от всеки смартфон, таблет или компютър.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във