Пауло Аутори: Ще се справим

0
153

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори даде пресконференция преди мача с Байер от група А на Лига Европа утре.

„Дали се срещат двата фаворита в групата? Да си фаворит може да се каже по два начина – по традиция или в момента. Ние трябва да уважаваме традицията и да имаме предвид момента, в който се намираме“, заяви Аутори.

„Смятам, че за Лудогорец е един добър момент да се изправи срещу отбор с толкова много традиция в историята си. Защото имаме съперник от Бундеслигата, а това е един шампионат с много висока и силна конкуренция. Откакто съм тук и имам удоволствието да работя с този отбор, винаги съм казвал, че трябва да бъдем един конкурентен отбор. И смятам, че сега е правилният момент да се докажем като такъв. Като всеки един треньор и аз желая да започнем с победа, още повече срещу такъв отбор като Байер Леверкузен. И смятам, че ще се справим, каза още бразилският специалист„, допълни бразилският специалист.

„Утре нашият отбор ще играе с настроение в атмосфера, която ще ни бъде осигурена от феновете, защото ще играем пред пълен стадион. А винаги е удоволствие да се играе пред пълен стадион, защото това е магията на футбола – пълен стадион и добра игра на терена. Очаквам да играем добър футбол. Но да знаем да играем добър футбол и да сме конкурентни на големите противници, са две различни неща. Дано да направим и двете“, каза още Аутори.

Главният мениджър добави, че всички в отбора са добре, но след това се поправи, че почти всички са на линия. Единствен отпада от групата Якуб Шверчок заради травма.

„Не сме притеснени от първия ни съперник в турнира Лига Европа. Изпитваме голямо уважение към клуб като Байер (Леверкузен), но достатъчно добре познаваме европейския футбол, имаме вече доста сериозен опит. Няма страх, имаме желание да се покажем на европейската сцена, защото тези вечери всеки ги чака. Това е мястото, където всеки футболист се доказва“, заяви от своя страна капитанът на “орлите” Светослав Дяков, която също присъства на пресконференцията.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във