Няма заподозрени за убийството на Петър Христов и отвличането на Адриан Златков

0
231
Снимка: МВР
От март ще започне изплащането на получените 100 милиона лева за заплати. Това каза министърът на вътрешните работи Валентин Радев по повод дадените на униформените пари след среща между синдикатите и премиера.

Остават версиите с бизнеса и личния живот на убития бизнесмен Петър Христов, каза главният секретар на МВР Младен Маринов. Заподозрени няма. Няма заподозрян и за отвличането на Адриан Златков. Проверката в СОБТ не е приключила. Тя започна преди месеци заради сигнали за нередности.

Трима са задържани за нахапаното от куче дете в Пазарджик, каза Маринов. Инцидентът стана вчера. Нарушени, според него, са редица законови разпоредби.

Средно на ден през декември има 227 престъпления, при 265 през ноември. Има леко увеличение при грабежите, отчете Радев.

Над 1400 униформени са назначени. В доклада, изпратен от МВР на прокуратурата за скъпите коли, няма нищо притеснително, каза директорът на националната полиция Христо Терзийски.

У нас има 433 зоополицаи, за 2017 г. са образувани 359 досъдебни производства. Зоополицаите ще разполагат с 28 патрулки.

Източник: БТА

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във