Кубрат Пулев: „И преди, и сега имам оферти да сменя „Зауерланд“ с други промоутъри

0
1358
Снимка: Twitter

Претендентът за световната титла в супер-тежка категория в професионалния бокс Кубрат Пулев разказа за отношенията си с промоутърската компания Зауерланд, както и за очакванията си за новия сезон.

„Отношенията между мене и „Зауерланд“ са като между боксьор и мениджър. Обичайно всеки от нас има своя индивидуален интерес, но имаме и общи интереси. Надявам се, че в бъдеще ще имаме по-добра комуникация, за да се развиваме заедно. Боксьорите сме начин за тях да изкарваме заедно пари, но за да стане това, трябва да има добър екип, да са добре и хората около нас. Досега куцаха нещата“, заяви Пулев, който очаква още една възможност за мач с Антъни Джошуа.

Той добави, че сега на Джошуа му предстои спаринг, който едва ли би го затруднил, а самият Пулев си остава претендент номер 1 за титлата.

„Има възможност и да се боксирам с Джо Паркър във версия WBO, но за момента не знам дали това е близка възможност. Очаквам да имам календар, но още днес ще започнем да работим по въпроса, въпреки че още не съм започнал пълноценни тренировки. Не мога да ви кажа новина, но се надявам да играя в САЩ. Има доста варианти“, обясни Пулев.

„Договорът ми със Зауерланд е до края на 2018-а година, а и преди да подпиша с тях, имах предложения от други промоутърски компании. И преди да подновя контракта, пак имах оферти, и сега също имам. Но се надявам като работя с тях по-нататък да имаме по-добър контакт, да не се форсират преговорите и поставянето на дати за мачовете по този начин. Факт е, че чакахме Кличко дали ще реши да се върне на ринга и мислехме, че ще го направи и това ни притисна във времето“, добави Кубрат.

БТА

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във