U17 на Нефтохимик громи за Купата на БФС

0
252

Отборът U17 на Нефтохимик разгроми със 7:1 гостуващия тим на Сливен и по този начин се класира за следващата фаза в турнира за Купата на БФС, предаде родния сайт на отбора.

Момчета на Господин Господинов тотално доминираха и напълно заслужено се поздравиха с победата. През първото полувреме Мартин Думбаков се разписа на два пъти, а Георги Копарански добави едно попадение.

Втората част отборът на Сливен намали от дузпа, но с два гола на Илия Соколов, Цветомир Петков и Даниел Атанасов бургазлии стигнаха до крайното 7:1. След тази победа Нефтохимик се класира за следващата фаза, където вече се включват и най-добрите тимове от България.

Първа победа записа Елитната формация U19. Тимът на Венелин Петков победи като гост Сливен с 1:2. Въпреки, че бяха пълни господари на терена, бургаските футболисти не успяха да се наложат с по-изразителен резултат.

Бойо Попов откри резултата през първото полувреме за бургазлии, а втората част Йолиян Милков направи 2:0 за Нефтохимик. Към края на мача Сливен върна едно попадение, но въпреки това Нефтохимик успя да спечели с 1:2. В следващата си среща „зелените“ приемат ЦСКА. Мачът е в неделя, от 16:00 часа в Българово.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във