70-годишен мъж направил грабеж, защото искал да се махне от жена си

0
416

70-годишният мъж обвинен за грабежа на Банката Канзас Сити, съобщи, че го е направил, защото предпочита затворническата килия пред това да живее със съпругата си, съобщиха от kansascity.com

Лорънс Джон Рипъл е обвинен във федерално престъпление в петък следобед, след обир на банка. Според съдебните документи, мъжът е подал бележка на касирката на банката, която гласи: „Имам пистолет, дай ми парите.“ Според документите, касиерката му е дала парите, но вместо да бяга, Рипъл е взел парите и седнал във фоайето на банката.

Когато охраната на банката се приближила към него, Рипъл каза пазачът: „Аз съм човекът, когото търсите.“ Пазачът взел парите от мъжа и го задържал до пристигане на полицията, която не се забавила, тъй като Полицейското управление е в същия блок на който е и банката.

Когато следователите го разпитали по-късно, Рипъл им казал, според документите, че той и съпругата му са имали скандал и той: „вече не е искал да бъде в тази ситуация“.

„Рипъл написа обяснение пред жена си … и ѝ каза, че предпочита да е в затвора, отколкото у дома„, пише агент на ФБР в клетвената декларация, подадена в подкрепа на обвиненията за грабеж.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във