Волен Сидеров: Разваляне на управляващата коалиция в момента означава предсрочни избори, такъв риск не можем да си позволим

0
348
Снимка: Facebook
Разваляне на управляващата коалиция в момента означава предсрочни избори, връщане на надеждата на БСП и ДПС да бъдат отново във властта, това не е приемливо за хората като цяло.

Коментарът е на председателя на ПГ „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров пред медиите в парламента по повод появилото се в последните седмици напрежение.

Той е категоричен, че развалянето е риск, „а такъв риск не можем да си позволим, защото ще бъде игра със съдбата на страната“. Единствено разногласие за съдбата на страната може да извади от властта „Атака“, стана ясно още от думите му.

Лидерът на националистическото обединение в парламента е убеден, че сегашната управленска конструкция трябва да остане, но добави, че в нея всички са заменяеми. Смятам, че това управление може да завърши успешно мандата си, това е отговорност, подчерта Сидеров.

Той не отрече за различия между партиите вътре в партиотичния съюз. За едно сме се разбрали – изборът на българите за пръв път е патриотична коалиция да бъде трета сила, ДПС да не са основният балансьор, шанс, който не трябва да пропиляваме, изтъкна политикът.

По отношение на президента и срещата му с руския патриарх Кирил Волен Сидеров обърна внимание, че Румен Радев е нов политик, който се учи и се старае. Коментарите за тази среща са спекулативни, нямаше стенограма, не знам какво търсят – под вола теле, допълни той. Сидеров продължава да смята, че висшият духовник не е казал нищо лошо за България, а просто историческата истина.

БТА

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във