Актьорът Бен Уишоу очаква снимките на 25-ия филм за Джеймс Бонд да започнат тази година

0
335
Снимка: Twitter
Звездата от филма „Спектър“ Бен Уишоу сподели, че снимките на 25-ия филм за Джеймс Бонд вероятно ще започнат по-късно тази година, съобщи Контактмюзик, цитирани от БТА.

Уишоу, който е в образа на Кю в „007 координати: Скайфол“ и се готви отново да изпълни същата роля в новия филм, обаче отбеляза, че босовете, които стоят зад филмовата поредица, не са оповестили нищо ново по повод предстоящия филм.

„Смятам, че е планирано филмът да се появи по екраните следващата година, така че до края на тази година ще трябва да се заснемат някои сцени – поясни актьорът. – Макар досега всичко да е изненадващо спокойно, това е начинът, по който нещата често се осъществяват.“

Персонажът му Кю е гениалният изобретател на специални джаджи за Бонд. Кю се появява в 21 от 24-те филма за агент 007, като отсъства единствено в „Живей, а другите да умрат“, „Казино роял“ и „Спектър на утехата“.

Ролята е изпълнена от няколко актьори, сред които Дезмънд Луелин. От 1963 г. до 1999 г. той е бил в образа на Кю във всички филми, с изключение на един.

След смъртта на Луелин през 1999 г. ролята е поверена на Джон Клийз, който се е снимал в два филма заедно с Пиърс Броснан.

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във