С гол на Димитър Бербатов Берое победи Славия

0
414

Берое победи Славия с 1:0 в контрола, която се игра на градския стадион в Разлог. Единствения гол в срещата отбеляза бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов, който поддържа форма със старозагорския тим.

Бербатов бе точен с глава в 90-ата минута след центриране от корнер на Педро Еуженио, а десетина минути по-рано Наско Милев пропусна дузпа за „белите“.

Безспорно най-голямата атракция в мача предизвика присъствието на бившия нападател на Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм Димитър Бербатов, който игра пълни 90 минути за тима на Александър Томаш.

Бербатов изведе добре Борислав Цонев в 14-ата минута, но младият халф на заралии стреля над вратата на Георги Петков. В 33-тата минута Бербатов бе близо до гола, но ударът му с глава намери напречната греда на вратата.

В 61-вата минута Янис Карабельов можеше да открие резултата, но шутът му срещна дясната греда на вратата на Перниш. В тези минути Славия играеше по-добре и натискът на столичани даде резултат в 81-вата минута, когато влезлият минути по-рано Богомил Цинцарски фаулира Наско Милев в наказателното поле.

Цинцарски обаче се реваншира за грешката си и отрази удара на Милев. Така се стигна до 90-ата минута, в която Бербатов реализира гола, с който донесе успеха на Берое.

Източник: БТА

Коментари

коментари

За още новини харесайте страницата ни във